Levertijd Nederland

Wanneer u de bestelling op een werkdag voor 14:00 heeft geplaatst, dan worden de producten diezelfde dag nog door ons verzonden. Normaal gesproken in 95.6% van de gevallen betekend dit dat de producten de volgende werkdag al bij u thuis worden bezorgd. Helaas hebben wij buiten het verzenden geen invloed op de levertijd kan het voorkomen dat het een dag langer duurt.

Zaterdag levering Nederland

Indien u op vrijdag voor 14:00 besteld kunt u kiezen voor zaterdag levering, uw bestelling wordt dat op zaterdag geleverd. Kiest op vrijdag voor 14:00 voor de normale verzending dan wordt uw bestelling op de eerst volgende werkdag bij u thuis bezorgd.

Levertijd Belgie

Wanneer u de bestelling op een werkdag voor 14:00 heeft geplaatst, dan worden de producten diezelfde dag nog door ons verzonden. Normaal gesproken in 83.1% van de gevallen betekend dit dat de producten de volgende werkdag al bij u thuis worden bezorgd. Helaas hebben wij buiten het verzenden geen invloed op de levertijd kan het voorkomen dat het een dag langer duurt.

Track and Trace

Zodra uw bestelling is meegenomen door de pakketdienst ontvangt u direct een track and trace mail waarmee u de bestelling nauwkeurig kunt volgen. Indien u vragen heeft over deze track and trace informatie graag even contact opnemen met de desbetreffende pakketdienst.

Snelle levering