Rook kanon gender reveal

Rook kanon

Rook kanon

Een rook kanon is een geweldig alternatief voor een rookfakkel of confetti kanon. Het rook kanon is eenvoudig te ontsteken door aan de onderkant van het kanon te draaien. Het effect is een prachtige grote gekleurde rookwolk. Het rookkanon wordt steeds vaker gebruikt bij gender reveal party’s, u kunt namelijk aan de buitenkant van het rookkanon niet zien welke kleur er uit komt. Zo blijft het voor iedereen een verassing of het een jongetje wordt met een grote blauwe rookwolk of een meisje met een grote roze rookwolk.

Het rook kanon is gevuld met gekleurd poeder wat eenvoudig van objecten en bestrating is weg te spoelen. Het gekleurde poeder is niet schadelijk voor het milieu en geeft ook geen brandgevaar. Het kanon is 60cm lang en geeft hierdoor een mooie grote en hoge spreiding van de poederwolk.

De rook kanonnen zijn vanuit onze eigen productie hierdoor hebben wij maar ook u de zekerheid van de beste kwaliteit. De rook kanonnen zijn momenteel verkrijgbaar in de kleuren: oranje, roze, blauw, paars, groen en geel maar wij kunnen het kanon ook vullen met een andere kleur. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Wist u dat wij ook een Instagram pagina hebben waarop wij soms leuke acties plaatsen. Wij zouden het leuk vinden als ook u zich aansluit bij onze volgers zodat ook u op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen!

“Een sprookjesachtige gekleurde poederwolk”

rook kanon

Gender reveal rookkanon

Zoals op de foto hiernaast te zien is geeft het poederkanon een mooi spreiding. De sprookjesachtige roze rookwolk is iets wat perfect past bij de onthulling van het geslacht van jullie baby. Omdat wij kwaliteit garanderen zien wij steeds meer klanten die kiezen voor Confetti Deluxe!